Ingyenes keresőoptimalizálás tanulmány Neked!

Kérd el a saját "5 súlyos keresőoptimalizálás hiba" tanulmányodat!

5 súlyos keresőoptimalizálás hiba tanulmány

A honlap optimalizálás alapvető hibái, amik "elrejtik" honlapod a keresők elől, és visszafogják a céged növekedését - és hogyan javítsd ki ezeket gyorsan?!
Klikk ide a feliratkozáshoz és az ajándék e-book-hoz!

Hungarian SEO-keresőoptimalizálás, keresőmarketing

A blog a keresőoptimalizálás, keresőmarketing témakörével foglalkozik. Ezen belül, mint azt a Hungarian SEO cím is mutatja, a magyar viszonyokra, lehetőségekre koncentrálva.

Google feed

Add to Google

Leggyakoribb címkék

Miért jó a keresőoptimalizálás?

2007.07.13. 19:55 Hungarian SEO


Mi az a keresőoptimalizálás (keresőmarketing)?


A keresőoptimalizálás, vagy másnéven keresőmarketing - az online marketing részét képezi - a honlap ki- vagy átalakítása, mely az internetes kereső programok találati listájában, a lehető legjobb helyezés elérését szolgálja.

Miért jó?

Az internetes keresőket használóknak van egy közös tulajdonságuk:
tudják mit akarnak.
Tehát egy kereső programon keresztül a weboldalunkra érkező látogató egy céltudatos vásárló, aki azért kattintott a weblapod linkjére, mert az ő problémájára a Te terméked vagy szolgáltatásod kínál megoldást.
Ennek az az óriási előnye, hogy így nem Neked kell megkeresni, megtalálni a leendő ügyfeleidet, hanem ők keresnek meg Téged. Így megkímélheted magad a teljesen célzatlan reklámok költségeitől.
Ha például egy mindenki számára ingyenes újságban hirdetsz, és például internet szolgáltatást, vagy autófóliázást kívánsz értékesíteni, akkor azt az újságot több idős ember, vagy autóval nem rendelkező emberek is megkapják, akik valószínűleg sosem fognak vásárolni Tőled. Így a hirdetéssel olyan embereknek is reklámozod magad, akik valószínűleg sosem lesznek az ügyfeleid.
Ez pénzkidobás!

Nem beszélve arról, hogy az internet felhasználók nagyobb valószínűséggel tartoznak a fizetőképes vásárlók közé, hiszen ha már az interneten keresnek feltételezhetjük, hogy rendelkeznek otthoni internet kapcsolattal, de „legrosszabb esetben” a munkahelyükről csatlakoznak a netre - tehát van munkájuk és fizetésük amiből megvásárolhatják az általad kínált terméket, vagy szolgáltatást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianseo.blog.hu/api/trackback/id/tr47117626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása