Ingyenes keresőoptimalizálás tanulmány Neked!

Kérd el a saját "5 súlyos keresőoptimalizálás hiba" tanulmányodat!

5 súlyos keresőoptimalizálás hiba tanulmány

A honlap optimalizálás alapvető hibái, amik "elrejtik" honlapod a keresők elől, és visszafogják a céged növekedését - és hogyan javítsd ki ezeket gyorsan?!
Klikk ide a feliratkozáshoz és az ajándék e-book-hoz!

Hungarian SEO-keresőoptimalizálás, keresőmarketing

A blog a keresőoptimalizálás, keresőmarketing témakörével foglalkozik. Ezen belül, mint azt a Hungarian SEO cím is mutatja, a magyar viszonyokra, lehetőségekre koncentrálva.

Google feed

Add to Google

Leggyakoribb címkék

SEO vs SEM

2007.07.25. 22:48 Hungarian SEO

"Nem bírom, ha csak SEO, vagy csak SEM ajánlatot kapok."

...írta az előző Keresőoptimalizálás piackutatás bejegyzésre reagálva Szőts Tihamér.
Helyes, hogy szétválasztja a két szolgáltatást - sokan idáig még nem jutottak el.

A SEO (search engine optimization), azaz keresőoptimalizálás a honlapon, illetve az azon kívül végzett olyan tevékenységeket jelenti, melyek célja az interneten működő keresők találati listáiban való előkelő helyzés elérése. Ilyenek például a kulcsszó meghatározásról vagy a linkajánlásról.

A SEM (search engine marketing), azaz keresőmarketing, ahogy azt a neve is mutatja a kereső programokban végzett marketing tevékenységet jelenti. A kerespőoptimalizálást is tekinthetjük a keresőmarketing egy részének, hiszen bizonyos szempontból ez is a honlap népszerűsítését szolgálja. Keresőmarketingen a köznyelv, az internetes keresőkben és/vagy tartalmi hálózatokon elhelyezett, általában szöveges hirdetéseket és estleg a fizetős linkkatalógusokban való megjelenést érti.

Összefoglalva:
Egy ajánlat akkor teljes valójában, ha mindkét szolgáltatás lehetőségeit tartalmazza, de természetesen Te mondod ki a végső szót, hogy egyiket, másikat, vagy mindkettőt kéred.

1 komment

Címkék: keresőmarketing seo sem keresőoptimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianseo.blog.hu/api/trackback/id/tr88125471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simonné Szabó Timea 2007.11.14. 19:21:06

Helyes
süti beállítások módosítása