Ingyenes keresőoptimalizálás tanulmány Neked!

Kérd el a saját "5 súlyos keresőoptimalizálás hiba" tanulmányodat!

5 súlyos keresőoptimalizálás hiba tanulmány

A honlap optimalizálás alapvető hibái, amik "elrejtik" honlapod a keresők elől, és visszafogják a céged növekedését - és hogyan javítsd ki ezeket gyorsan?!
Klikk ide a feliratkozáshoz és az ajándék e-book-hoz!

Hungarian SEO-keresőoptimalizálás, keresőmarketing

A blog a keresőoptimalizálás, keresőmarketing témakörével foglalkozik. Ezen belül, mint azt a Hungarian SEO cím is mutatja, a magyar viszonyokra, lehetőségekre koncentrálva.

Google feed

Add to Google

Leggyakoribb címkék

Médiatörvény 2008-2009 az online marketing vonatkozásában, ahogy én értem

2009.01.19. 22:34 Hungarian SEO

Megpróbálom összeszedni a lényeget...

Az új hírlevél feliratkozást külön kell választani:

  • Céges
    Cég esetén nem kell hozzájárulási nyilatkozat, és bármilyen adatot kérhetsz (kötelezően elkérendő adat nincs... talán ... ez nem tuti) - CSAK valahogy rá kell venned, hogy valóban céges adat kerüljön oda, ne a privát e-mailje
  • Természetes személy
    Természetes személy esetén kötelező egy "önkéntes hozzájárulási nyilatkozat", amire jogi kikötés, hogy megfelelő tájékoztatásúnak kell lennie az elkért adatokra vonatkozóan és mindezt "jól" fel kell tüntetni - adatvédelem. Hát, hogy most ezt, hogyan lehet célszerűen kivitelezni?!
    Kötelezően elkérendő adatok: a név és a lakcím. Valamint pl. életkorhoz kötött termékek reklámozásánál pl. alkohol, kötelező elkérni az életkort, vagy az adott termék vagy szolgáltatás fogyasztására szankcionált paramétert.

Ami még egy bloggernek fontos lehet:

Blog értesítőre való feliratkozáshoz is a fenti szabályok szükségesek, mivel a blog is áru vagy szolgáltatás értékesítésének előmozdítását szolgálja - mármint többnyire - > tehát reklám :S

Ami még szóba jöhet az, hogy egy ilyen ajánló form segítségével, pl. egy levelező listádon törvényesen szereplő feliratkozó, egy barátjának ajánlja a honlapod, blogod vagy hírleveled, a te oldaladon lévő ajánló formon keresztül.
Na ez teljesen tilos!
Kizárólag egy esetben megengedhető ez a megoldás, ha cég tulajdonos ajánl cégtulajdosnak. Ezt programozd/programoztasd le!

A szeptember 1 (ekkor lett hatályos a törvénymódostás) előtt összeszedett levelzőlistádon lévő embereknek 2008. május 31-ig küldhetsz ki e-mailt az előzetes hozzájárulásuk nélkül, abban az esetben ha adatait vásárlás/üzletszerzés által adták meg, tehát már vevőid.
Nos mivel Te az ingyenes tanulmány miatt iratkoztál fel a hírlevelemre, ez betudható "vásárlásnak" - megint csak talán...

Akinek nem a fent meghatározott formában van meg az e-mailcíme - tehát pontos névvel, posta címmel együtt - azt 2008. május 31-ig valahogy újra fel kell iratnod a listádra a törvénymódosításnak megfelelően, DE nem teheted meg úgy, hogy egy most kiküldött hírlevélben közlöd vele mivel az már ütközik a hatályos törvénnyel, miszerint nem mehet ki olyasvalakinek aki nem a törvénnyel kompatibilis módon iratkozott fel :) Izgi, mi?

2008. Június 1-én a nem törvényesen szerzett adatokat törölni kell! :)

Még valami.
Egyértelműen, és feltűnő módon fel kell hívni a figyelmet: mind a kapcsolattartói adatok gyűjtésekor, mind a későbbiekben, az egyes e-mailek megküldésekor is, hogy ingyenesen, korlátozás, és indokolás nélkül leiratkozhat, és erre biztosítani is kell a lehetőséget.

Ez eddig így elég trükkös, de ez még mindig csak a lényeg! Van sok, még kacifántosabb dolog.
Ha van még valami kérdezz bátran, ha tudok segítek.

Ja, a maximum kiszabható büntetés 500.000,- Ft. Úgy tudom, hogy a fogyasztóvédelem a felügyelő szerv (ez nem tuti) és hivatalból is indíthat eljárást, de kommandó nincs még hozzá, szóval bemószerólós alapon foglalkoznak ezzel a témával.

Készítettem egy "21 napos látogatottság és online bevétel triplázó tanfolyamot", melyet Te is ingyenesen megkapsz, ha megújítod a regisztrációd.

Mindezek függvényében tisztelettel kérlek, hogy látogasd meg a hírlevél feliratkozó oldalamat és újítsd meg a regisztrációdat itt:

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ez a feliratkozás már az új honlapomon - a hungarianseo.com oldalon - regisztrál téged, így egyben az ott mejelent új blogbejegyzésekről is értesülhetsz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianseo.blog.hu/api/trackback/id/tr59889868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása