Ingyenes keresőoptimalizálás tanulmány Neked!

Kérd el a saját "5 súlyos keresőoptimalizálás hiba" tanulmányodat!

5 súlyos keresőoptimalizálás hiba tanulmány

A honlap optimalizálás alapvető hibái, amik "elrejtik" honlapod a keresők elől, és visszafogják a céged növekedését - és hogyan javítsd ki ezeket gyorsan?!
Klikk ide a feliratkozáshoz és az ajándék e-book-hoz!

Hungarian SEO-keresőoptimalizálás, keresőmarketing

A blog a keresőoptimalizálás, keresőmarketing témakörével foglalkozik. Ezen belül, mint azt a Hungarian SEO cím is mutatja, a magyar viszonyokra, lehetőségekre koncentrálva.

Google feed

Add to Google

Leggyakoribb címkék

Vírusmarketing a javából

2007.09.27. 22:34 Hungarian SEO


5 GB tárhely ingyen!

Na erre mondjatok nemet!
Még a Google is csak 2 GB-ot ad!
Ez egy olyan tárhely, amely speciálisan a fotóidnak videóidnak lett kifejlesztve. A regisztrációhoz csak egy e-mail címre van szükséged és már viheted is.

Ennél jobb marketing eszközt kétlem, hogy találsz. Ez szájról szára terjed.
És mi van ha betelik? Semmi. Regisztrálsz magadnak egy új ingyenes e-mail címet és már használhatod is az újabb ingyenes 5 GB tárhelyedet.

De térjünk vissza Googlebához egy pillanatra. Hihetetlen, de van amiben jobb nála, igaz azért már fizetned is kell, de iszonyat megéri.
És mit is tud? Fogod például a nagyid régi képeit, elküldöd neki egy csomagban és ő bedigitalizálja neked. Tudom, most azt mondod, hogy beszkenneled otthon...

...de ugyan ez a lehetőség adott a régi VHS kazikra is, és próbáld meg az otthoni gépeden digitalizálni. Én próbáltam, 15 másodperces video 30 percet vesz igénybe. Számold ki mennyi ideig tarthat egy 3 órás kazetta digitalizálása! Ha egyáltalán kibírja a géped.

Iszonyatos mennyiségű pozitívuma van ennek a tárhelynek, amit még sokáig részletezhetnék, de a lényege, hogy óriási erejét a vírusszerű terjedésének köszönheti. Nincs szüksége külön marketingre, mert maga a termék adja el magát.

Ha pedig megtetszik ez a rendszer, lehetőséged van akár disztribútorrá válni. Ekkor te is kaphatsz egy ilyen belépő ablakot, mint amilyet itt a jobb oldalon látsz (narancs háttérrel).
Ez már tényleg a hab a tortán, hiszen a belépő ablak következtében aki nálad regisztrált tárhelyet, folyamatosan vissza fog jönni a honlapodra, hogy belépjen az online fénykép- és videoalbumjába, így az oldalad egy stabil és folyamatosan növekvő látogatottságra tehet szert.

Neked már csak annyi dolgod van, hogy olyan témákat vonlutass fel, olyan akciókat csinálj a honlapodon, amin megakad a visszatérő látogató szeme.

Menni fog, ugye? ;)

2 komment

Címkék: vírusmarketing

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianseo.blog.hu/api/trackback/id/tr59179124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

turbó · http://turbopower.hu/ 2007.10.30. 15:32:59

A feltöltött képeket, videókat meg tudom osztani másokkal? Tehát, hogy a feltöltött . AVI videóm egy ilyen linken kerszetül:

www.photomax.com/web/user/filmem.avi

elérhető legyen?

Hungarian SEO · http://hungarianseo.com 2007.10.30. 16:06:04

A photomax a fotók feltöltésére és megosztására való.
A videoid feltöltésére, a photomax tárhelyedre való bejelentkezés után a kék alapszínű maxcast fülecskére kell kattintani.
Itt a share fülre kattintva olvashatod el, hogy tudsz video-t megosztani.
süti beállítások módosítása