Ingyenes keresőoptimalizálás tanulmány Neked!

Kérd el a saját "5 súlyos keresőoptimalizálás hiba" tanulmányodat!

5 súlyos keresőoptimalizálás hiba tanulmány

A honlap optimalizálás alapvető hibái, amik "elrejtik" honlapod a keresők elől, és visszafogják a céged növekedését - és hogyan javítsd ki ezeket gyorsan?!
Klikk ide a feliratkozáshoz és az ajándék e-book-hoz!

Hungarian SEO-keresőoptimalizálás, keresőmarketing

A blog a keresőoptimalizálás, keresőmarketing témakörével foglalkozik. Ezen belül, mint azt a Hungarian SEO cím is mutatja, a magyar viszonyokra, lehetőségekre koncentrálva.

Google feed

Add to Google

Leggyakoribb címkék

Hol és mikor ér véget a keresőoptimalizálás?

2007.11.20. 22:39 Hungarian SEO


Ha rövid akarok lenni, akkor azt mondom: a jó keresőoptimalizálás sehol és soha sem ér véget!
Lehet, hogy most sokak kedvét szegem, de az optimalizálás valóban egy hosszútávú munkát jelent. Sok keresőoptimalizálással foglalkozó cég azt mondja, hogy megcsinálja az optimalizálást X Ft-ért X db kulcsszóra és azzal vége is, minden rendben lesz a továbbiakban, és már csak a befolyó pénzt kell besöpörni.

Na ezt soha ne hidd el! Ilyen nincs!!!

Egy jó keresőoptimalizálást végző cég felhozza a honlapodat egy jó pozícióba, de elmondja Neked azt is, hogy az elért pozíció megőrzését hosszútávra nem tudja garantálni.

Felmerülhet benned a kérdés: Lehet, hogy csak 1-2 hónapra fizettem ennyi pénzt?
Nos, ez előfordulhat, ugyanis egy cég aki a te honlapodat optimalizálja, nincs behatása a te konkurenciá(i)d honlapjára.

Ha tehát az ugyanazon kulcsszóra megjelenő konkurenseid is figyelmet fordítanak a honlapjuk keresőoptimalizálására, akkor Neked is több munkádba, vagy pénzedbe fog kerülni honlapod folyamatos versenyképességének megőrzése.

Hogyan kerülheted el, hogy a találati listákban elért helyedért, illetve annak megtartásáért folyamatosan fizetned kelljen?

Egy jó optimalizáló cég azt is elmondja neked, hogy ha elöl szeretnél maradni a találati listában, figyelj a honlapod tartalmának folyamatos fejlesztésére is! Sőt a Hogyan és Miként kérdéseidre is megadja a választ, ha tőle rendelted meg a keresőoptimalizálást!

Összefoglalva: a keresőoptimalizálás nem ér véget a megrendelt munka elvégzésével. A folyamatos, tudatos és tartalomfejlesztéssel soha sem látott eredményeket érhetsz el.

3 komment

Címkék: keresőoptimalizálás optimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianseo.blog.hu/api/trackback/id/tr23236336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kattintós · http://www.kattmarketing.hu 2007.11.30. 12:29:08

Üdv!

Igen, épp előző héten volt egy megfeneklett érvelésem ugyanebben a témában.
A T. Ügyfél kifizetett egy szép hatjegyű összeget, melyért garanciát kapott arra, hogy az adott szavakra az első helyeken lesz weblapja, legalább egy évig.
Ezt nevezem profizmusnak.Hogy lehet garanciát vállalni arra, hogy egy éven,vagy akár egy héten belül nem tűnik fel egy még ügyesebb webes kolléga(az egyenlőség jegyében kollegina)?
Ez szerintem felelőtlenség, és elég rövidtávú gondolkodásra vall.Fizessen az ügyfél, aztán jól eltűnünk.És elhiszik.Pedig van más megoldás...

waterbear · http://www.divingworld.hu 2007.12.15. 18:16:29

Örülök ennek a véleménynek, mert elolvasva az oldal többi cikkét is, mára rájöttem,, hogy a www.divingworld.hu oldalam optimalizálásánál hibákat követtem el, de ezzel együtt is 1 hónap alatt pagerank 2-es lett az oldal.

Viszont az www.ingyentarhely.divingworld.hu oldalon a készülő tájékoztatómban szívesen illeszteném vagy linkelném be ezeket a cikkeket, ha szabad. Azt gondolom, a laikusoknak is sokatmondó lehet ez az egyszerű nyelvezet. És kissé le is rántja a leplet a keresőoptimalizálás misztifikumáról. Hivatkozhetok ezekre az oldalakra?

Hungarian SEO · http://hungarianseo.com 2007.12.16. 21:16:00

Waterbear!

Az itt található cikkeket nyugodtan felhasználhatod, amenyiben minden átvett cikknél megjeleölöd a forrást, azaz a hungarianseo.blog.hu-t
süti beállítások módosítása